Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/madstedetspjald.dk/public_html/templates/madstedet_design/functions.php on line 202

Information

Mad og Lokaler til Fester og Mindesammenkomster

Hej

Hos Madstedet Spjald sætter vi en ære i at yde god service.

Madstedet Spjalds udvalg er spændende og bredt. Så når du/i skal holde den næste fest står Madstedet Spjald naturligvis til rådighed og giver gerne en kop kaffe, så vi i ro og mag kan finde den rette menu til din/jeres næste fest.

Madstedet Spjald kommer også gerne ud til jer for at aftale detaljerne.

Madstedet Spjald er også gode til at holde total arrangementer i forbindelse med alle slags fester eller mindesammenkomster. Madstedet Spjald klarer alt fra bestilling af lokaler til og med oprydning og alt der imellem.

Madstedet Spjald giver gerne en fast pris med det hele også drikkevarer hele aftenen. De bestiller maden hos Madstedet Spjald i god tid. Så er den klar til afhentning eller levering til aftalt tid.

Vores brochure er let at overskue. Giv dig god tid og sammensæt retterne efter dit eget ønske, det giver et mere personligt præg, så det bliver en fornøjelse for dig/jer næste gang, du/i skal have gæster.

HUSK! Du/i er altid velkommen til at ringe til Madstedet Spjald for yderligere oplysninger. Madstedet Spjald er naturligvis behjælpelige med råd og vejledning. Madstedet Spjald har mulighed for at være behjælpelig med stole, borde, glas, tallerkener, bestik, duge, servietter, borddækning mm. og serveringspersonale.

Endelig antal personer: Meddeles senest 5 dage før (bindende).

Betalingsbetingelser: Kontant, Mobilepay eller Bank overførsel.

Levering: Ønskes maden bragt, skal der være en på leveringsstedet mindst en time før levering og der beregnes et mindre kørselsgebyr.

Termokasser, fade og skåle m.m.: Returneres af kunden tirsdag eller onsdag, kun efter aftale.

Tillæg for ikke rengjort og ikke returneret emballage kr. 10,- ekstra pr. kuvert.

Forbehold for prisstigninger.

Mandag: LUKKET     -     Tirsdag - lørdag: 9.00 - Efter behov     -      Søndag: Efter behov

Madstedet Spjald

v/Henrik Pedersen

Hovedgaden 75

6971 Spjald

Tlf. 97 38 20 55 – 24 79 20 55

www.madstedetspjald.dk

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Copyright © 2018 - Madstedet - Hovedgaden 75 - 6971 Spjald - Tlf.: 97 38 20 55.