Forret

Forretter - Min 15 kuverter

1. Rejecocktail m. flutes og dressing i portionsglas - 59,00
2. Graved Laks på surbrød med røræg og dilddressing  - 59,00
3. Røget Laks på surbrød med røræg og dilddressing - 59,00
4. Røget Ørredfilet m. røræg, dress. og brød - 59,00
5. Torskeanretning pyntet med rejer og med brød, anrettet på tallerken - 59,00
6. Hønsesalat på ananasring med brød, anrettet på tallerken  - 49,00
7. Laksecapaccio på tallerken med persillepesto på salatbund - 59,00
8. Tartelet med høns i asparges - 49,00
9. Fiskesymfoni på tallerken varmrøget hellefisk, dampet laks, smørfisk, tunmousse, røget lakserulle og tigerrejer(min. 30 cuv.)  - 79,00
10. Fiskesymfoni med hel dampet laks på salatbund, med tunmousse, tigerrejer, brød og dressing, som tá selv (min. 30 cuv.) - 99,00
11. Tunmousse pyntet med rejer, med brød og dressing - 49,00
12. Tapas tallerken(bambusbåd med tunsalat, 2 asparges med bacon, agurkrulle med en laksecreme, mini toast med chrizzo pølse og pesto, blinis med cremefraiche og løg med rejer, serrano skinke med melon) serveres med brød og chili majo - 69,00
13. Spinatroulade med laks på tallerken på salatbund, dressing og brød - 59,00

20161202 084816

Copyright © 2018 - Madstedet - Hovedgaden 75 - 6971 Spjald - Tlf.: 97 38 20 55.