Sammensæt selv menuen

Sammensæt selv menuen - Min. 25 kuverter(Print klik HER)

2 slags kød     3 slags kød  
Inkl. salat og kartofler 159,-   Inkl. salat og kartofler 169,-
Min. 25 kuverter - Pr. kuvert kr.   Min. 30 kuverter - Pr. kuvert kr.

 

  VÆLG KØD          
             
1. Honningmarineret skinke - 6. Spareribs/Barbecue ben(+ 10,-)    
2. Indbagt hamburgerryg - 7. Fyldt kyllingebryst med bacon
3. Kryddermarineret svinekam - 8. Kalkun med soltørrede tomater og bacon
4. Indbagt farseret svinemørbrad - 9. Okse højreb(hereford)(+ 25,-)
5. Marineret grillkøller - 10. Oksemørbrad(+ 25,-)
6. Svinekæber(+ 20,-) - 12. Ungkvægs højreb(+15,-)
         
  VÆLG KARTOFLER (ANTAL AFHÆNGER AF ANTAL KUVERTER)      
         
21. Bagekartoffel med hvidløgssmør - 37. Flødebagte kartofler
22. Kartoffelsalat - 38. Små ovnbagte petit kartofler
23. Kartoffelsalat med krydderurter - 39. Ovnbagt mos med bacon
24. Hvide kartofler 28. Kartoffel rösti
         
  VÆLG SAUCE (ANTAL AFHÆNGER AF ANTAL KUVERTER)     VÆLG SALATBAR (MIN. 30 KUVERTER)
         
31. Bearnaisesauce - 41. Iceberg, gulerødder, agurker, tomater
32. Whiskysauce     ærter, majs, rødløg, broccolisalat,
33. Championsauce     coleslaw, rødkålssalat, frisk pasta, 
34. Skysauce     pastasalat, pasta med pesto, champion,
        ananas, feta, peanuts, rosiner, nødde-
        blanding, cremefraiche- og thousand 
        island dressing.
         
  VÆLG SALAT (ANTAL AFHÆNGER AF ANTAL KUVERTER)      
         
51. Broccolisalat med rødløg og bacon - 56. Radicchiosalat med snackpeber, cherry-
52. Rødkålssalat     tomater og forskellige bær
53. Coleslaw - 57. Bønnesalat med cherrytomater, rødløg og feta
53. Tomatsalat - 58. Spinatsalat med melon, feta og pinjekerner
54. Blandetsalat med dressing - 59. Mini mix salat med bær og mozzarella
55. Græsk salat med feta og oliven - 60. Pastasalat med majs og soltørret tomater
    - 61. Pastasalat med rød spidskål, broccoli og majs
         pynter med bacon
 


 

Copyright © 2018 - Madstedet - Hovedgaden 75 - 6971 Spjald - Tlf.: 97 38 20 55.