Forret

Forretter - Min. 15 kuverter

  • 1. Rejecocktail 79 kr.

    med dressing, brød og smør (i portionsglas).

  • 2. Gravad Laks 79 kr.

    på brød med røræg og dilddressing (anrettet på tallerken).

  • 3. Røget Laks 79 kr.

    på brød med røræg og dilddressing (anrettet på tallerken).

  • 4. Røget Ørredfilet 79 kr.

    på salatbund med røræg, dilddressing, brød og smør (anrettet på tallerken).

  • 5. Torskeanretning 79 kr.

    på salatbund pyntet med rejer med brød og smør (anrettet på tallerken).

  • 6. Hønsesalat 59 kr.

    på ananasring med salatbund, brød og smør (anrettet på tallerken).

  • 7. Laksecarpaccio 79 kr.

    på salatbund med persillepesto, brød og smør (anrettet på tallerken).

  • 8. Tartelet 59 kr.

    med høns i asparges.

  • 9. Fiskesymfoni 99 kr.

    på salatbund med varmrøget hellefisk, dampet laks, tunmousse og tigerrejer med brød og dressing (anrettet på tallerken)(min. 30 kuverter).

  • 10. Fiskesymfoni 119 kr.

    med hel dampet laks på salatbund, med tunmousse, tigerrejer, brød og dressing, som tag selv (min. 40 kuverter).

  • 11. Tunmousse 59 kr.

    på salatbund, pyntet med rejer, med dressing brød og smør (anrettet på tallerken).

  • 12. Tapas tallerken 79 kr.

    på salatbund med brød og smør (anrettet på tallerken).

  • 13. Spinatroulade 79 kr.

    med laks på salatbund, dressing, brød og smør (anrettet på tallerken).