Komplet pakkeløsning

Madstedet Spjald – Din alt-i-en løsning til arrangementer og fester. Vi tager os af alt fra borddækning til madlavning, servering og oprydning, og tilbyder en komplet pakkeløsning til enhver begivenhed, lige fra intime fødselsdagsmiddage til bryllupper.

Madstedet Spjald Tapas

Skal du holde fest?

Hos Madstedet Spjald er vi kort sagt behjælpelige med alt fra borddækning til oprydning til dit næste arrangement. Skal du eksempelvis holde barnedåb, konfirmation, fødselsdag, bryllup, sølvbryllup, guldbryllup, jubilæum eller lignende, tilbyder vi alt fra stole, borde, glas, tallerkener, bestik, duge, servietter, borddækning, drikkevarer ad libitum, serveringspersonale og naturligvis også maden.

Komplet brunchpakke

Vi tilbyder altså en komplet pakkeløsning, som indeholder alle de praktiske opgaver ved at afholde dit næste arrangement til en fast pris. Uanset om der er tale om en fødselsdagsbrunch for den nærmeste familie eller det helt store bryllup, tilbyder Madstedet Spjald en samlet løsning på det totale arrangement.

Vi lytter til dine ønsker hos Madstedet Spjald

En komplet pakkeløsning betyder ikke, at vi hos Madstedet Spjald bestemmer, hvordan arrangementet skal holdes, eller hvilke temafarver, du ønsker – tværtimod. Vi holder et møde forud for arrangementet, hvor vi lytter til dine ønsker og forventninger til arrangementet og afstemmer disse, inden forberedelserne går i gang.

Kontakt os gerne allerede i dag for at få en snak om mulighederne.

Madstedet Spjald Halvstegt pattegris
Madstedet Spjald Desserter

Skab betydningsfulde mindesammenkomster med Madstedet Spjald

Planlægning af en mindesammenkomst kan være en overvældende opgave, men hos Madstedet Spjald er vi her for at gøre processen lettere og mere betydningsfuld for dig og dine nærmeste.

Når mindesammenkomsten er ovre, kan du overlade oprydningen til os. Vores dedikerede personale vil sørge for, at alt efterlades i pæn og ordentlig stand, så du kan fokusere på at være sammen med dine nærmeste.