Julemenu

Julemenu - Fra 2 weekend i november til og med 21 december (min. 15 kuverter)

  • Julemenu 1 189 kr.

    Hvide sild med løg, æg og karrysalat.
    Fiskefilet med citron og remoulade.
    Tartelet med høns i asparges.
    Små frikadeller med stuvet hvidkål
    Mørbrad med løg.
    Ris a la mande med kirsebærsauce.

  • Julemenu 2 199 kr.

    Hvide sild med løg, æg og karrysalat.
    Fiskefilet med citron og remoulade.
    Tartelet med høns i asparges.
    Små frikadeller med rødkål.
    Hamburgerryg med grønlangkål.
    Ris a la mande med kirsebærsauce.

  • Julemenu 3 209 kr.

    Fiskefilet med citron og remoulade.
    Tartelet med høns i asparges.
    Hamburgerryg med grønlangkål.
    Andebryst med rødkål.
    Små frikadeller med stuvet hvidkål
    Ris a la mande med kirsebærsauce.

  • Julemenu 4 219 kr.

    Hvide sild med løg, æg og karrysalat.
    Fiskefilet med citron og remoulade.
    Røget laks med æggestand og dilddressing.
    Tartelet med høns i asparges.
    Hamburgerryg med grønlangkål.
    Små frikadeller med stuvet hvidkål.
    Ris a la mande med kirsebærsauce.

  • Rugbrød og smør 20 kr.