Mad ud af huset

Har du booket lokalerne? Eller måske har du ikke? Uanset om du har booket eller ej, så vil vi meget gerne hjælpe dig med alle de praktiske gøremål i forbindelse med at holde dit næste arrangement.

Festlige arrangementer uden bekymringer - Madstedet Spjald sørger for det hele

Vi booker gerne lokalerne, vi laver menuen, og vi kører også gerne ud til din fest i det lokale forsamlingshus, for at servere maden sammen med serveringspersonalet, der er tilknyttet Madstedet Spjald. Desuden skal du ikke tænke på oprydningen – den klarer vi også.

Find den perfekte menu til dit arrangement hos Madstedet Spjald

Spørgsmålet er egentligt bare: Hvilken menu skal vi servere for dine gæster?
Her på hjemmesiden kan du se et udpluk af de menuer, vi har sammensat. Tag dig god tid, til at finde den rette menu til dit arrangement. Vi laver alt fra 3-retters menuer til suppe-steg-is-fester, brunchmenuer, boller med pålæg til mindesammenkomster med mere. Alt sammen serveret dér, hvor dit næste arrangement skal holdes.

Hos Madstedet Spjald er vi gerne behjælpelige med gode råd og eventuelle forslag til dit arrangement, hvis du ønsker dette. Vi har dog stor respekt for dit arrangement og netop den måde, du ønsker arrangementet afholdt.

Ring gerne til os for en snak om dit næste arrangement, eller kom forbi Madstedet Spjald til en kop kaffe/te – så finder vi ud af resten sammen.

Madstedet Spjald Ribs

Forret

Hovedret

Dessert

Natmad

Sammensæt selv din menu

Sammensæt selv din buffet

Pålægs- & pølsebord

Smørrebrød

Jagtmenu

Brunchmenu

Mindesammenkomst

Tapas- & Receptionsmenu

Mortensaften

Helstegt pattegris

Grill-selv menu

Julemenu

Festpakke

Brunchpakke

Madstedet Spjald Weiner Schnitzel

Mad ud af huset til enhver begivenhed

Skal du afholde et arrangement, men mangler tiden og ressourcerne til at lave maden selv? Hos Madstedet Spjald er vi eksperter i at levere mad ud af huset til alle tænkelige begivenheder. Uanset om det er til et privat arrangement, et forsamlingshus, en hal eller et helt tredje sted, er vi klar til at yde en god service. Vi servicerer hele lokalområdet, heriblandt Ringkøbing, Videbæk, Skjern, og alle omkringliggende landsbyer i nærheden.

Tag stresset ud af madlavningen og lad Madstedet Spjald tage sig af maden til dit næste arrangement. Kontakt os i dag for at diskutere dine behov og få et skræddersyet tilbud.