Forret

Forretter - Min 15 kuverter(Print klik HER)

1. Rejecocktail med brød og dressing i portionsglas. - 59,00
2. Gravad Laks på surbrød med røræg og dilddressing(anrettet på tallerken). - 59,00
3. Røget Laks på surbrød med røræg og dilddressing(anrettet på tallerken). - 59,00
4. Røget Ørredfilet på salatbund med røræg dilddressing og brød(anrettet på tallerken). - 59,00
5. Torskeanretning på salatbund pyntet med rejer og med brød(anrettet på tallerken). - 59,00
6. Hønsesalat på ananasring med salatbund, brød(anrettet på tallerken). - 49,00
7. Laksecarpaccio på salatbund med persillepesto(anrettet på tallerken). - 59,00
8. Tartelet med høns i asparges. - 49,00
9. Fiskesymfoni på salatbund med varmrøget hellefisk, dampet laks, smørfisk, tunmousse, røget lakserulle og tigerrejer(anrettet på tallerken)(min. 30 kuverter).  - 79,00
10. Fiskesymfoni med hel dampet laks på salatbund, med tunmousse, tigerrejer, brød og dressing, som tá selv(min. 30 kuverter). - 99,00
11. Tunmousse pyntet med rejer, med brød og dressing. - 49,00
12. Tapas tallerken med brød og chilimayo(anrettet på tallerken). - 69,00
13. Spinatroulade med laks på salatbund, dressing og brød(anrettet på tallerken). - 59,00

20161202 084816

Copyright © 2018 - Madstedet - Hovedgaden 75 - 6971 Spjald - Tlf.: 97 38 20 55.